Dlažby a schodiskové podstupnice

Kamenné dlažby a schody sú symbolom elegancie vhodným pre každý interiér aj exteriér. Sú mimoriadne praktické a vyznačujú sa dlhou životnosťou. Kamenné schodiská možno doplniť efektívnym podsvietením, čo pridáva na ich atraktivite. Kameň je vynikajúci materiál na výrobu schodísk a podláh. Cena kamenných schodov a podláh závisí od typu použitého kameňa. Najčastejšie sa používajú mramor, žula alebo pieskovec. Mramorová dlažba – jej cena závisí od druhu mramoru. Napríklad modrá žula môže cenovo výrazne prevyšovať mramor. Pri výbere kameňa by ste mali zohľadniť jeho estetické a technické vlastnosti, ako je tvrdosť a odolnosť voči vlhkosti.

Žulová podlaha...

Žula sa často používa ako dlažba a mnohí ju využívajú ako lem okolo terasy, bazéna alebo vonkajšej kuchyne. Vzhľadom na flexibilitu žuly neexistujú žiadne obmedzenia v jej použití v okolí vášho domova. Ľudia tiež využívajú zvyšky žuly na rôzne účely, vrátane rezacích dosiek, remesiel a dekorácií. Žula je veľmi vyhľadávaná a vždy pridáva dekoratívny prvok do vášho domova. Ako vidíte, existuje mnoho spôsobov, ako môžete žulu používať, a vďaka jej kráse a pevnosti je jedinou hranicou vaša predstavivosť.

Mramorové podlahy...

Mramorové podlahy...Mramorové podlahy dodávajú veľkolepý vzhľad, ktorý vám vyrazí dych. Dbajte na to, aby všetky mramorové dosky pochádzali z rovnakého bloku pri pokladaní podlahy. To zaručí, že jednotlivé kusy budú plynule nadväzovať na seba.

Travertínová dlažba...

Travertínová dlažba – cena závisí od druhu a kvality použitého travertínu, podobne ako pri iných kameňoch. Pieskovcová dlažba je tiež populárna voľba pre vnútorné a vonkajšie použitie, vďaka svojej trvanlivosti a estetickým vlastnostiam.