Kamenné Krby

Kamenné krby pôsobia impozantne v akomkoľvek interiéri. Obklady krbov z kameňa nielenže vytvárajú dominantný prvok miestnosti, ale sú tiež veľmi ľahko udržiavateľné.

Mramor Krb

Váš krb je ústredným bodom vašej izby, tak prečo ho nezdôrazniť použitím mramorovej dlažby? Prispôsobte si farbu mramoru tak, aby ladil s vašou izbou a dodal jej teplo a eleganciu, ktorú si krb zaslúži.

Onyx Krb

Onyx je dostupný v širokej škále farieb a odtieňov, od bielej, žltej, zelenej, červenej, fialovej až po hnedú a béžovú. Použitie onyxu vo vašom domove je veľmi všestranné.

Žula krb...

Tento je atraktívna v obývačke, štúdiu, kuchyni aj kúpeľni. Dobre spracovaný plášť zo žuly je perfektným vrcholom týchto miestností a dokáže premeniť aj nenápadné ohniská na majestátne centrum, ideálne pre rodinné a priateľské stretnutia.

Obklad krbu kameňom má mnoho výhod. Esteticky je veľmi pôsobivý a tiež plní bezpečnostnú funkciu tým, že chráni steny pred prehrievaním. Obklad okolo krbu je v tomto ohľade veľmi užitočný.

Cena obkladu na krb závisí od toho, či si vyberiete lacnejší kameň, alebo sa rozhodnete pre drahšie a netradičné materiály, ako je polodrahokam onyx alebo mramor. Cena stavby krbu je ovplyvnená aj tým, či si zakúpite hotový výrobok, alebo si ho necháte vyrobiť na mieru. Stavba krbu na kľúč je vždy o niečo drahšia, no ak chcete mať domov zariadený dokonale, táto investícia sa oplatí.

Kamenný obklad krbu môže byť vyrobený z rôznych druhov kameňa. Mramor na krb je jednou z najlepších možností, pretože má nižšiu váhu. Mramorová doska na krb je síce náročnejšia na údržbu a citlivejšia na poškriabanie, ale keďže po nej nebudete chodiť, udržiavanie krbu v dobrom stave si nevyžaduje veľa úsilia.