Kúpeľne a kúpeľňové obklady

Kúpeľne z masívneho kameňa dodajú vašej kúpeľni neprekonateľný luxus. Kúpeľňové obklady je možné realizovať vo všetkých druhoch kameňa. Súčasťou realizácie môže byť aj mramorová doska pod umývadlo, ktorá dodá ten správny nádych elegancie.

Kamenný obklad do kúpeľne vám dokáže výrazne uľahčiť život. Tento prírodný materiál nie je náchylný na vznik plesní, ktoré sa často tvoria vo vlhkých miestnostiach. Jeho údržba je veľmi jednoduchá a na rozdiel od skla sa na ňom netvoria nepríjemné škvrny od vody alebo mydla, ktorých sa ťažko zbavuje.

Estetickým a praktickým riešením je aj mramorová doska pod umývadlo. Kameň dobre odoláva vlhkosti a pri bežnom upratovaní sa nemusíte obávať jeho poškodenia. V kúpeľniach sa najčastejšie používa pieskovec, žula a travertín, no aj iné druhy kameňa môžu byť vhodné.

Kamenný obklad je tiež ekologickým riešením do domácnosti. Nie je napúšťaný chemickými látkami a má dlhú životnosť, čím nezaťažujete prírodu zbytočným odpadom. Aj po doslúžení v domácnosti predstavuje minimálnu záťaž pre životné prostredie.

Mramorová kúpeľňa je symbolom elegancie a luxusu, ktorá premení každú kúpeľňu na exkluzívne miesto. Onyx bathrooms ponúkajú ďalšiu možnosť, ako dosiahnuť unikátny vzhľad, vďaka širokej škále farieb a vzorov, ktoré tento kameň ponúka.