Stoly, pulty a parapetné dosky

Kamenné dosky sú ideálne na použitie v interiéri ako stoly a pulty. Vynikajú aj v exteriéri, kde sa často používajú ako parapetné dosky. Najčastejšie sa využívajú materiály s vysokým leskom, ako sú mramor, žula, quarzit a quartzforms.

Mramor...

Skvelý spôsob, ako pridať mramor do vášho domova štýlovo a nákladovo efektívne, je použitie mramorového nábytku a doplnkov. Zvážte položky, ako sú mramorový konferenčný stolík, mramorové rezacie dosky, mramorové nočné lampy a mramorové tácky, aby ste do svojej izby priniesli kúsok vizuálneho záujmu. S krásnym žilkovaním a širokým spektrom farieb je mramor všestranným kameňom, ktorý je ideálny pre každú miestnosť v domácnosti. Nikdy nebudete ľutovať prínos mramoru vo vašom domácom dizajne. Pre jedálenský priestor je mramorový jedálenský stôl dokonalou voľbou, ktorá pridá eleganciu a luxus.

Onyx barový pult...

Onyx má vynikajúce vlastnosti, pokiaľ ide o priepustnosť svetla, čo ho robí ideálnym pre barové pulty. Pomocou podsvietenia je možné dosiahnuť úchvatný efekt, vďaka ktorému váš barový pult nebude všedný.

Žula...

Žula je elegantný prírodný kameň a vďaka svojej pevnosti a trvanlivosti je ideálna pre stolové dosky a pracovné povrchy. Vzhľadom na jej štýlový vzhľad sa často používa v formálnych miestnostiach, ako je jedáleň, alebo v formálnych kancelárskych priestoroch.

Kamenné dosky prinášajú do interiéru aj exteriéru eleganciu a funkčnosť, či už ide o mramorové parapety, mramorový konferenčný stolík, alebo žulové pracovné dosky.